Vintersæson 2023/24

Vintersæson 2023/24

Så er vi startet på vinterprojekterne i den ‘mørke’ periode

Da der er flere forskellige emner der til stadighed dukker op, er der nu en mulighed for at lave en form for studiekreds omkring et eller flere maritime relaterede emner. Vi starter med at kigge på lidt videoredigering – og måske kan vi lave en lille introvideo til JSM’s aktiviteter.

Af andre emner kan vi kigge på forskellige hjemmelavede instrumenter ombord, det kunne f.eks. være en omsætter fra NMEA2000 til wifi eller udvidelser til netværket. Der idag flere mikrocontrollere som er meget velegnet til at lave små men avancerede ting ombord f.eks tankmåler med ultralyd osv.

Det er næsten kun fantasien og så energien der er begrænsningen …

Black Magic Resolver Gratis videoredigering
Copyright: Jyllinge Sejl og Motorbådsforening 2022
Position 55° 44,7 N - 12° 05,8 Ø
E-mail: jsm.mail@hotmail.com